23 Temmuz Ortaokulu


Vizyon: Vizyon;Ne olmak istediğimizdir. Vizyon;İdeallerimiz, hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon;Yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İstiyoruz ki...Herkes başarılı öğrencide bulunması gereken özelliklere burada kavuşulacağını bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, bütün çalışmalar bu hedefe kilitlensin. İstiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki...Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki...Okulumuzda her veli, her öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin

Misyon: MİSYONUMUZ Biz... bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, başarılı öğrencide bulunması gereken bütün özellikleri kazanmalarını ve hayatın tüm aşamalarında gelişime paralel olarak kullanmalarını; eğitim konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerimiz ile birlikte eğitimdeki gelişmeleri hızlı bir şekilde kullanışlı, güvenilir hizmetlere dönüştürerek öğrencilerimizin sürekli gelişen beklentilerini aşarak hizmet vermek için varız.

Başarılar: 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Asuman Keskin danışmanlığında Nisanur Can ve Fatma Gülsu Kaya isimli öğrencilerimiz Tübitak projelerinde Türkiye İkincisi olmuştur.

Saatler: 08:30-11:40 12:40-15:00
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE.
Sportif Etkinlikler: Erzurum Erkek Bar Oyunları,Gaziantep Halk Oyunları,futbol,voleybol,masa tenisi takımları.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006, eTwinning
Diğer Hususlar: Okulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı başında tadilattan geçmiştir. Çatı tamamen yenilenmiş, tüm pencereler pimapen olarak değiştirilmiş, tüm sınıflar dahil boyanmıştır. Dış mantolaması yapılmıştır.Ayrıca tüm sınıflarımızda Etkileşimli tahta bulunmaktadır.4 adet 5.sınıf, 4 adet 6.sınıf, 3 adet 7.sınıf ve 3 adet 8.sınıfımız bulunmaktadır.Sınıflarımızda maksimum 21-22 öğrenci bulunmaktadır.

Telefon - 04422136856

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://23temmuzoo.meb.k12.tr

Adres - RABİAANA MAH.KARSKAPI CAD.23 TEMMUZ ORTAOKULU YAKUTİYE/ERZURUM

Öğretmen :26
Öğrenci :197
Derslik :16
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Resim Sınıfı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2330
Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Rabiana Mh. Kars Kapı Cd. 25030 Yakutiye-ERZURUM

Adres - RABİAANA MAH.KARSKAPI CAD.23 TEMMUZ ORTAOKULU YAKUTİYE/ERZURUM

Ulaşım Rabiana Mh. Kars Kapı Cd. 25030 Yakutiye-ERZURUM

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNDE